Personalizujte svoj prostor sa našim kuhinjama po meri

 

Tražite li jedinstvenu kuhinju koja savršeno odgovara vašem prostoru i stilu? BS Centar nudi ekskluzivne kuhinje po meri koje kombinuju funkcionalnost, stil i kvalitet. Bez obzira da li preferirate sofisticirane moderne linije ili topao rustični šarm, naše personalizovane opcije dizajna pružaju neograničene mogućnosti da ostvarite svoje snove.

kuhinje po meri

Zašto izabrati naše kuhinje po meri?

  • Raznolikost stilova: Od klasičnih do modernih, naš širok asortiman dizajna zadovoljiće svaki ukus.Kvalitetni materijali: Izaberite iz palete vrhunskih materijala kao što su medijapan i univer, sa mogućnostima furniranja i farbanja.
  • Prilagođene opcije: Integrišite praktične police umesto tradicionalnih visećih elemenata za maksimalnu iskoristivost prostora.
  • Profesionalno savetovanje: Naši stručni dizajneri i arhitekti pomoći će vam u planiranju i optimizaciji prostora, uz savremene ugradne ili samostojeće aparate.

Vizualizujte vašu idealnu kuhinju

Zamislite kako će vaša nova kuhinja izgledati pre nego što počne izrada zahvaljujući 3D modelu. Naše detaljne vizualizacije omogućavaju vam da eksperimentišete sa različitim konfiguracijama i završnim detaljima, osiguravajući da konačni dizajn bude upravo onakav kakav ste želeli.

 

Garancija kvaliteta i preciznosti pri izradi kuhinja po meri

Naša posvećenost izvrsnosti osigurava da svaki aspekt vaše kuhinje bude besprekorno realizovan, od precizne montaže do usklađenih priključaka i instalacija. BS Centar garantuje izvanredne rezultate koji odražavaju našu predanost najvišim standardima kvaliteta.

Cena kuhinje po meri

Cena izrade kuhinje po meri može varirati zavisno od mnogih faktora. Ovi faktori obuhvataju različite aspekte dizajna, materijala, proizvodnje i instalacije. Evo nekoliko ključnih elemenata koji utiču na konačnu cenu:

1. Materijali i završna obrada: Izbor materijala za izradu kuhinjskih elemenata igra značajnu ulogu u formiranju cene. Skuplji materijali poput prirodnog kamena (granita ili mermera) za radne površine ili visokokvalitetnog drveta za ormane će povećati troškove. S druge strane, materijali poput laminata ili MDF-a mogu biti ekonomičnija opcija.

2. Stil kuhinje: Složenost dizajna takođe može uticati na cenu. Tradicionalni stilovi sa ornamentima i sitnim radom obično su skuplji od modernih, minimalističkih dizajna koji zahtevaju manje detaljnog rada.

3. Veličina kuhinje i konfiguracija: Veće kuhinje sa više elemenata i radnih površina zahtevaće više materijala i radne snage, što će rezultirati višim troškovima. Specifične konfiguracije, kao što su ostrva ili prilagođeni ormarići, takođe mogu povećati troškove.

4. Tehnika i uređaji: Uključivanje modernih kuhinjskih aparata kao što su ugradne peći, ploče za kuvanje visoke klase, i pametni frižideri mogu znatno povećati ukupnu cenu. Takođe, cena može zavisiti od toga da li su aparati samostojeći ili ugradni.

5. Rad i instalacija: Radna snaga potrebna za merenje, izradu i montažu kuhinje može značajno varirati zavisno od lokacije i dostupnosti kvalifikovanih majstora. Složenost instalacije takođe utiče na cenu, na primer, potreba za premještanjem instalacija vode ili električne energije.

6. Dodatne usluge: Usluge kao što su profesionalno savetovanje, dizajn i 3D modeli mogu dodati dodatne troškove projektu.

7. Geografska lokacija: Troškovi takođe mogu varirati zavisno od geografske lokacije, sa razlikama u ceni rada i materijala u različitim regijama ili državama.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o našim uslugama, posetite naš lokal na Bulevaru Arsenija Čarnojevica 84, Lokal 1, ili nas kontaktirajte na broj: 060/ 706-66-03. Ne propustite priliku da kreirate kuhinju koja će vas inspirisati svakog dana!